CSR ve společnosti McDonald´s - Vaňková, Kateřina; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Společnost McDonald's je mezinárodní společností, která má své restaurace rychlého občerstvení rozmístěny po celém světě, mimo jiné i v České republice. Cílem této diplomové práce je analýza společensky odpovědných aktivit společnosti McDonald's v ČR a na jejím základě a na základě dotazníkového šetření provedeného na zaměstnancích i zákaznících společnosti navržení jednotlivých kroků strategie a doporučení v oblasti společenské odpovědnosti.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses