Nový regionalizmus vo vonkajších vzťahov EÚ EÚ a vyspelé krajiny - Bečker, Matej; Hnát, Pavel, 1981-; Bartušková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práca sa týka vonkajších vzťahov Európskej únie a vyspelých svetových ekonomík.V prvej kapitole je riešená teritoriálna štruktúra obchodu európskej integrácie a otázka jej postavenia v rámci globálnej konkurencieschopnosti. Hlavnou témou druhej časti sú vzajomne dohody EÚ a Spojených štátov, Japonska a štátov EFTA. Nakoniec je riešená otázka vzájomnej spolupráce a zlepšenia konkurencieschopnosti EÚ.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses