Krátkodobé financování mezinárodního obchodu - Beránková, Kateřina; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Vlčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá krátkodobým financováním mezinárodního obchodu. Zaměřuje se především na financování mezinárodních obchodních aktivit formou krátkodobých obchodních úvěrů, bankovních úvěrů a faktoringu. Uvádí možnosti řízení úvěrové rizika na úrovni firemního kredit managementu vývozce a analyzuje dopady finanční krize na dostupnost financování, vývoj platební morálky odběratelů a změny v komerčním úvěrovém pojištění.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses