Komunikační strategie Jaderné elektrárny Temelín - Nekovářová, Lenka; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá komunikací Jaderné elektrárny Temelín. Jaderná energetika je v České republice citlivým a vzhledem k plánované dostavbě JE Temelín hojně diskutovaným tématem, jelikož se dotýká mnoha zainteresovaných subjektů a čelí zvýšenému zájmu veřejnosti a médií. Cílem práce je navrhnout komunikační strategii JE Temelín zaměřenou na veřejnost. V návrhu samotné strategie je vycházeno ze závěrů SWOT analýzy zaměřené na komunikaci JE Temelín, analýzy vybraných online nástrojů komunikace elektrárny a kvantitativního dotazníkového šetření, za pomoci kterého je zjištěn vztah veřejnosti k elektrárně Temelín a obecně k tématu jaderné energetiky. Strategie také využívá poznatků mediální analýzy společnosti ČEZ a sociologického průzkumu mezi obyvateli obcí v okolí Temelína, který vypracovala agentura STEM/MARK.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses