Logistické zajišťování dodávek Škody Auto na čínský trh. - Hradecká, Eliška (2013)
Práce se zabývá logistickým zajišťováním dodávek Škody Auto na čínský trh. Její součástí je teorie mezinárodní přepravy, údaje o společnosti, specifika čínského trhu a působení Škody Auto v Číně. Analyzuje možné alternativy transportu hotových automobilů do Číny, výhody a nevýhody jednotlivých druhů přepravy a pro srovnání uvádí i realizaci dodávek montážních dílů.