Logistické zajišťování dodávek Škody Auto na čínský trh. - Hradecká, Eliška; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Balatková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá logistickým zajišťováním dodávek Škody Auto na čínský trh. Její součástí je teorie mezinárodní přepravy, údaje o společnosti, specifika čínského trhu a působení Škody Auto v Číně. Analyzuje možné alternativy transportu hotových automobilů do Číny, výhody a nevýhody jednotlivých druhů přepravy a pro srovnání uvádí i realizaci dodávek montážních dílů.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses