Rizika podnikání a obchodu v Afgánistánu - Čermák, Michael (2013)
Práce rizika podnikání a obchodu v Afghánistánu zkoumá prostředí země a všechny prvky, které ovlivňují zdejší obchodní prostředí a zahraniční obchod. Hlavní část práce je analýza rizik, které z tohoto prostředí vyplývají ať již pro podnikání zde nebo zahraniční obchod s touto zemí.