Rizika podnikání a obchodu v Afgánistánu - Čermák, Michael; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce rizika podnikání a obchodu v Afghánistánu zkoumá prostředí země a všechny prvky, které ovlivňují zdejší obchodní prostředí a zahraniční obchod. Hlavní část práce je analýza rizik, které z tohoto prostředí vyplývají ať již pro podnikání zde nebo zahraniční obchod s touto zemí.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses