Účetnictví podniku zabývajícího se kamionovou dopravou - Fockeová, Eva; Černý, Václav, 1957-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V mé práci se zaměřuji na účetnictví podniků, které se zabývají kamionovou dopravou. Cílem mé práce je zachytit a popsat účetní postupy v této oblasti podnikání. V první části jsou popsány obecné právní a ekonomické podmínky, aby společnost mohla podnikat v této oblasti. Hlavní část je věnována samotným postupům účtování převážně ilustrovaných na konkrétních příkladech konkrétních firem a dále postupům pro řádné sestavení účetní závěrky. Na závěr je provedena finanční analýza přiložených výkazů.
Vedoucí práce: Václav Černý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses