Marketing konkrétního golfového hřiště - Krausová, Lenka (2012)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem golfových služeb. Hlavním cílem je navrhnout marketingovou strategii konkrétního golfového hřiště. Před jeho realizací bylo potřeba vypracovat jednotlivé analýzy -- SWOT analýzu, analýzu konkurence a dotazníkové šetření spokojenosti zákazníků. Dále byly identifikovány jednotlivé provozní náklady a výnosy golfového areálu. Při tvorbě marketingovéstrategie byl kladen důraz na oblast internetu. Navrhuje novou podobu a strukturu webových stránek, facebookový profil a reklamu typu PPC.