Marketing konkrétního golfového hřiště - Krausová, Lenka; Sedláček, Jiří, 1963-; Veselý, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem golfových služeb. Hlavním cílem je navrhnout marketingovou strategii konkrétního golfového hřiště. Před jeho realizací bylo potřeba vypracovat jednotlivé analýzy -- SWOT analýzu, analýzu konkurence a dotazníkové šetření spokojenosti zákazníků. Dále byly identifikovány jednotlivé provozní náklady a výnosy golfového areálu. Při tvorbě marketingovéstrategie byl kladen důraz na oblast internetu. Navrhuje novou podobu a strukturu webových stránek, facebookový profil a reklamu typu PPC.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses