Analýza vývoje indonéské ekonomiky a její vztahy s Evropskou unií - Vančura, Ondřej; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá rozborem indonéské ekonomiky a následně bilaterálními vztahy mezi Evropskou unií a Indonésií. Nejprve analyzuje demografickou a ekonomickou situaci Indonésie a po té se zaměřuje na ekonomický vývoj doplněný o analýzu současného indonéského hospodářství. V další kapitole je zkoumána mezinárodní politika Indonésie s hlubším pohledem na ASEAN jako nejdůležitější mezinárodní organizaci pro země jihovýchodní Asie. V poslední části se práce zaměřuje na bilaterální vztahy mezi EU a Indonésií a snaží se hledat perspektivy další spolupráce vedoucí k prohloubení indonéského exportu do EU.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses