Komparace životního pojištění na trhu ČR - Kultová, Dana; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce nabízí čtenáři podrobnou komparaci produktů životního pojištění FLEXI od pojišťovny České spořitelny a PERSPEKTIVY 7BN od Kooperativy. Srovnání je prováděno z hlediska finančního, z hlediska nabízených rizik a jejich rozsahu krytí, rozdílnosti v pojistných podmínkách, pojistných plněních a jejich výši při vzniku pojistné události a celkovému "přístupu" pojišťoven ke klientovi -- pojištěnému. Diplomová práce předkládá čtenáři hodnocení výhod/nevýhod produktů životního pojištění, ale i doporučení volby produktu.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses