Podnikové kombinace pod společnou kontrolou a možnosti jejich účetního řešení - Schrecková, Adéla; Pelák, Jiří, 1977-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zaměřuje na problematiku podnikových kombinací pod společnou kontrolou. V první části jsou obecně charakterizovány podnikové kombinace a popsány obecné účetní metody, pomocí nichž je lze řešit. Druhá část je soustředěna na vymezení společné kontroly a specifik podnikových kombinací pod společnou kontrolou. Poslední část rozvádí předchozí kapitoly a diskutuje všechny tři účetní metody a jejich možné/nemožné použití v konkrétních situacích.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses