Uplatnění logistiky v mezinárodním obchodě - Kosek, Martin; Klosová, Anna, 1942-; Ihoshina, Viktorija; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této diplomové práce je analýza moderních trendů v logistice a jejich implikace s mezinárodním obchodem. Dále rozebrat současné a budoucí změny v mezinárodním obchodě na základě ekonomických výhledů jednotlivých regionů a jejich uskupení. Velký důraz je zde, vzhledem ke své důležitosti v mezinárodním obchodě, kladen na poskytovatele logistických služeb. Zjištěné teoretické skutečnosti jsou poté srovnány s fungováním se skutečnou společností obchodující po celem světě.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses