Obnovitelné zdroje v EU se zaměřením na fotovoltaiku - Höll, Jakub; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou energetické situace v Evropské unii se zaměřením na obnovitelné zdroje energie. První část práce se věnuje klasifikaci jednotlivých OZE, jejich historií a využitím. Druhá kapitola je zaměřena na energetiku v EU, oblast primárních energetických zdrojů a analyzuje situaci, budoucnost a trendy v EU ve vztahu k OZE. Závěrečná kapitola se zabývá pouze segmentem fotovoltaiky. Je zkoumána její historie a současnost ve využití v EU a jsou nastíněny její, perspektivy, trendy a potenciál do budoucna. Práci uzavírá analýza fotovoltaické situace v České republice, její vývoj a prognóza následujícího období.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses