Význam nových trendů v logistice pro rozvoj mezinárodního obchodu - Kaša, Daniel; Klosová, Anna, 1942-; Ihoshina, Viktorija; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce se zabývá novými trendy v oblasti logistiky a jejich významem pro rozvoj mezinárodního obchodu. Nese si za cíl analyzovat logistiku jako celek v pojetí dnešního celostního chápání v rámci Supply chain managementu, zmapovat současný stav a vývoj posledních let v oblasti nejdůležitějších dopravních oborů a analyzovat hlavní determinanty s největším vlivem na utváření současného i budoucího vývoje v oboru logistiky. Závěrečná kapitola si bere za cíl aplikovat poznatky z předchozích kapitol pro skupinu firem Tsuchiya Group a konkrétně pro její českou pobočku Tsuchiya BBH s.r.o., a přispět tak k lepší adaptaci jejích logistických aktivit na možné budoucí trendy v této oblasti.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses