Analýza nabídky bankovních produktů v České republice se zaměřením na Volksbank CZ, resp. Sberbank CZ - Ševčík, Jakub (2012)
Diplomová práce se zabývá nabídkou bankovních produktů v České republice a zaměřuje se na nabídku Volksbank CZ, resp. Sberbank CZ. Část práce je věnována utváření bankovního sektoru v České republice a aktuální situaci. Práce rovněž zahrnuje přeměnu Volksbank CZ na Sberbank CZ. Analýza nabídky bankovních produktů a poplatků spojených s vedením účtů srovnává pozici vybraných produktů Volksbank CZ v období od října roku 2012 do ledna 2013.