Analýza nabídky bankovních produktů v České republice se zaměřením na Volksbank CZ, resp. Sberbank CZ - Ševčík, Jakub; Machková, Hana; Malý, Josef, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá nabídkou bankovních produktů v České republice a zaměřuje se na nabídku Volksbank CZ, resp. Sberbank CZ. Část práce je věnována utváření bankovního sektoru v České republice a aktuální situaci. Práce rovněž zahrnuje přeměnu Volksbank CZ na Sberbank CZ. Analýza nabídky bankovních produktů a poplatků spojených s vedením účtů srovnává pozici vybraných produktů Volksbank CZ v období od října roku 2012 do ledna 2013.
Vedoucí práce: Hana Machková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses