Účetní a daňové aspekty leasingu a úvěru - Šojdelová, Barbora; Müllerová, Libuše, 1945-; Matějka, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tématem diplomové práce je analýza leasingového a úvěrového financování se zaměřením na účetní a daňové dopady těchto forem financování majetku v podmínkách platných v České republice. Teoretická část se zabývá právní, účetní a daňovou oblastí jak leasingu, tak úvěru. V praktické části jsou následně dle platné daňové a účetní legislativy analyzovány dopady řádného a předčasného ukončení leasingových a úvěrových smluv.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses