Judikáty v oblasti účetnictví - Kratochvílová, Monika; Pelák, Jiří, 1977-; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato diplomová práce se zabývá judikáty řešenými ve správním soudnictví. První část práce popisuje roli obecné judikatury v České republice a její druhy závazností, dále se práce věnuje správnímu soudnictví a jeho závazností. Druhá a třetí kapitola pak již řeší samostatné judikáty, které byly vybrány z oblasti cizí měny a oblasti přechodných aktiv a pasiv.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses