Vývoj platobnej bilancie Českej republiky v posledných desiatich rokoch - Hašková, Barbara; Jiránková, Martina, 1967-; Sejkora, Jiří, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Táto bakalárska práca popisuje postupný vývoj platobnej bilancie Českej republiky v posledných desiatich rokoch, teda v rokoch 2002 až 2011. Obsahuje teoretickú časť, ktorá sa zaoberá základnými charakteristikami platobnej bilancie. Praktická časť analyzuje konkrétny vývoj platobnej bilancie Českej republiky v rokoch 2002 až 2011. V závere práca posudzuje vonkajšiu ekonomickú rovnováhu krajiny, v rámci ktorej sa venuje investičnej pozícií, zahraničnej zadĺženosti a najvýznamnejším saldám platobnej bilancie.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses