Komunikační a sociální bariéry u nezaměstnaných - Novotná, Jana; Hubinková, Zuzana, 1971-; Tomaierová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá komunikačními a sociálními bariérami u nezaměstnaných lidí v okrese Klatovy. Teoretická část se zaměřuje zejména na problematiku nezaměstnanosti, význam práce pro člověka a sociální komunikaci. Tato část má za úkol vymezit bariéry nezaměstnaných a faktory, které je ovlivňují. V praktické části je uvedeno shrnutí a analýza dotazníkového šetření, jež bylo prováděno v prostorách Úřadu práce v Klatovech. Cílem je ověřit stanovené hypotézy a zjistit, zda se bariéry popisované v první části skutečně vyskytují u zkoumaného souboru a v jaké míře.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses