Význam malých a stredných podnikov pre rozvoj zahraničného obchodu ČR - Dunčková, Ivona (2013)
Cieľom mojej diplomovej práce je analýza súčasného postavenia MSP, odhadnutie ich budúceho vývoja so zameraním na medzinárodné obchodné činností a následné dokázanie ich dôležitosti a významného postavenia na domácom i zahraničnom trhu.