Význam malých a stredných podnikov pre rozvoj zahraničného obchodu ČR - Dunčková, Ivona; Klosová, Anna, 1942-; Ihoshina, Viktorija; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cieľom mojej diplomovej práce je analýza súčasného postavenia MSP, odhadnutie ich budúceho vývoja so zameraním na medzinárodné obchodné činností a následné dokázanie ich dôležitosti a významného postavenia na domácom i zahraničnom trhu.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses