Marketingová strategie spol. Procter & Gamble - Ivan, Tomáš; Postler, Milan, 1960-; král, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je analýza marketingové strategie společnosti Procter & Gamble v rámci obchodního domu Tesco a následný návrh na zlepšení do budoucna. Celá práce je rozdělena do čtyř kapitol, z nichž první dvě jsou zaměřeny na vymezení teoretického základu marketingu a chování zákazníka. Druhá polovina práce je zaměřena na analýzu současné marketingové strategie vybrané kategorie výrobků, kterými jsou dětské pleny. Za pomoci analýzy marketingového mixu a dotazníkového šetření bude zjištěna aktuální situace v kategorii dětských plen. Veškerá zjištění budou následně reflektována do SWOT analýzy. Následovat bude zhotnocení situace na trhu s dětskými plenami v rámci obchodního domu Tesco a budou navrženy řešení pro zlepšení současné marketingové strategie Procter & Gamble.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses