Marketingová a komunikační strategie divadla Viola - Poláček, Jiří; Postler, Milan, 1960-; Vysekalová, Jitka, 1941-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem následující diplomové práce je zanalyzovat marketingovou a komunikační strategii divadla Viola a navrhnout její možná vylepšení do budoucna. Samotná práce obsahuje osm kapitol a je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvodní čtyři teoretické kapitoly se věnují vymezení pojmu marketing, marketingovému mixu, situační analýze a marketingovým a komerčním komunikacím a strategiím. Další kapitoly tvoří praktickou část práce a zabývají se divadlem Viola, analýzou jeho marketingového mixu, hodnocením stávající marketingové a komunikační strategie a interpretací výsledků vlastního dotazníkového šetření. Na základě těchto analýz jsou v závěrečné kapitole navržena doporučení na vylepšení a zefektivnění marketingové a komunikační strategie divadla Viola do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses