Obchodní vztahy mezi Českou republikou a Ruskem s důrazem na kulturní odlišnosti - Mertinová, Nicole; Klosová, Anna, 1942-; Dubravská, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce analyzuje obchodní spolupráci mezi Českou republikou a Ruskou federací a hodnotí její smluvní zajištění v rámci bilaterálních vztahů i smluvních vztahů EU a RF. Dále charakterizuje ruské prostředí, základní kulturní rysy ruské společnosti a specifika obchodního jednání v Rusku.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses