Komunikace ČSOB se zaměřením na mladé lidi - Leskovec, Jan (2013)
Hlavním cílem této práce bylo analyzovat komerční komunikaci ČSOB se svými klienty se zaměřením na mladé lidi a následně doporučit zlepšení komunikace s tímto segmentem do budoucna. Jako podklad pro návrhy na vylepšení bylo použito dotazníkové šetření mezi studenty.