Komunikace ČSOB se zaměřením na mladé lidi - Leskovec, Jan; Postler, Milan, 1960-; Tomášek, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem této práce bylo analyzovat komerční komunikaci ČSOB se svými klienty se zaměřením na mladé lidi a následně doporučit zlepšení komunikace s tímto segmentem do budoucna. Jako podklad pro návrhy na vylepšení bylo použito dotazníkové šetření mezi studenty.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses