Finanční analýza společnosti VAFO, s. r. o. - Pospíšilová, Tereza; Mikan, Pavel, 1963-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této práce bylo provést komplexní ohodnocení finanční situace společnosti VAFO PRAHA, s. r. o. v letech 2007 -- 2011 a to na základě veřejně dostupných informací, pomocí aplikace vybraných ukazatelů, metod a interpretace dosažených výsledků. Teoretická část obsahuje přehled finančních ukazatelů a metod použitých v této práci. Mezi ně patří horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele, Du Pontův rozklad ROE, bankrotní a bonitní modely, porovnání společnosti s odvětvím pomocí Spider analýzy, ukazatel EVA a další.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses