Zaměstnanecké benefity - Pavlíčková, Michaela; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce pojednává o problematice zaměstnaneckých benefitů. První část je zaměřena obecně na odměňování zaměstnanců, členění benefitů a jejich právní úpravu. V hlavní části diplomové práce jsou podrobně rozebrány zaměstnanecké benefity z účetního a daňového hlediska -- příspěvek na stravování, nealkoholické nápoje, služební automobil i pro soukromé účely, příspěvky na penzijní připojištění a životní pojištění, dovolená navíc, vzdělávání zaměstnanců a dary zaměstnancům. Na závěr jsou analyzovány benefity ve vybraném podniku.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses