Podnikatelský plán - Natokina, Marina (2013)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat podnikatelský plán dětské slavnostní agentury a posoudit reálné zhodnocení ekonomické výhodnosti. Tematicky tato práce je rozdělena do dvou částí. První část zahrnuje teoretická východiska, základní charakteristiky a zásady pro sestavení plánu. Druhá kapitola je praktickou částí, která tvoří samotný podnikatelský plán podle struktury popsané v teoretické části. Obsahuje stručné charakteristiky firmy (vize, míse, cíle), popis podnikatelské příležitosti, PEST analýzu, marketingový a finanční plány. Součástí finančního plánu je také posouzení finanční zátěže daného projektu. Na konci kapitoly je uvedená SWOT analýza a návrhy na snížení a odstranění nalezených slabých stránek a hrozeb.