Podnikatelský plán - Natokina, Marina; Krause, Josef, 1978-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat podnikatelský plán dětské slavnostní agentury a posoudit reálné zhodnocení ekonomické výhodnosti. Tematicky tato práce je rozdělena do dvou částí. První část zahrnuje teoretická východiska, základní charakteristiky a zásady pro sestavení plánu. Druhá kapitola je praktickou částí, která tvoří samotný podnikatelský plán podle struktury popsané v teoretické části. Obsahuje stručné charakteristiky firmy (vize, míse, cíle), popis podnikatelské příležitosti, PEST analýzu, marketingový a finanční plány. Součástí finančního plánu je také posouzení finanční zátěže daného projektu. Na konci kapitoly je uvedená SWOT analýza a návrhy na snížení a odstranění nalezených slabých stránek a hrozeb.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses