Podnikatelský plán - cestovní agentura - Kubík, Václav; Veber, Jaromír, 1953-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Nosným tématem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení cestovní agentury prodávající okružní plavby. V teoretické části jsem se zaměřil na vývoj podnikání v malých a středních podnicích v rámci České republiky s důrazem na oblast cestovního ruchu a popis náležitostí, které by podnikatelský plán měl obsahovat. V části praktické jsem vypracoval konkrétní podnikatelský plán, ve kterém jsem kladl důraz na popis podnikatelského prostředí pro oblast cestovního ruchu a analýzu konkurence. Součástí podnikatelského plánu je i vytvoření marketingového a finančního plánu. V závěru hodnotím celou podnikatelskou myšlenku z hlediska životaschopnosti a realizace.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses