Moderní metody rozvoje managementu - Králová, Eliška (2013)
Diplomová práce řeší problematiku rozvoje managementu a moderní metody rozvoje. Cílem diplomové práce je analyzovat trendy a hlavní změny v oblasti rozvoje v poslední dekádě a identifikovat klíčové potřeby v této oblasti. Dalším cílem práce je porovnat potřeby s aktuální nabídkou rozvoje managementu na českém trhu a na základě nejlepší zahraniční praxe navrhnout nové možnosti rozvoje. Teoretická část zahrnuje aktuální trendy a potřeby v rozvoji managementu a praktická část zkoumá situaci na trhu opřenou o kvalitativní výzkum. Na základě kvalitativního výzkumu se v práci navrhuje vhodné řešení pro rozvoj managementu dle moderních zahraničních přístupů.