Sptřebitelské trendy v tabákovém průmyslu - Zábranský, Rostislav; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce zkoumá trendy spotřebitelů tabákových výrobků. Zabývá se nejen vývojem kvantitativních ukazatelů, ale i měnící se strukturou poptávaných produktů v rámci celé kategorie. Své místo zde bude mít i regulační politika státu, která silně ovlivňuje tabákový průmysl a tím i preference spotřebitelů k jeho produktům.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses