Analýza podnikatelského záměru inovativního způsobu produkce zeleniny - Drška, Miroslav (2012)
Práce zkoumá možnost realizace podnikatelského záměru nového modelu produkce a distribuce zeleniny. Jedná se o myšlenku provozovat moderní skleníkovou farmu na střeše hypermarketu. V tomto skleníku celoročně pěstujeme intenzivním způsobem zeleninu jako rajčata nebo papriky a následně ji prodáváme pod námi stojícímu hypermarketu, kde si ji koneční spotřebitelé mohou koupit bez dalších mezičlánků.