Analýza podnikatelského záměru inovativního způsobu produkce zeleniny - Drška, Miroslav; Svobodová, Ivana, 1969-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce zkoumá možnost realizace podnikatelského záměru nového modelu produkce a distribuce zeleniny. Jedná se o myšlenku provozovat moderní skleníkovou farmu na střeše hypermarketu. V tomto skleníku celoročně pěstujeme intenzivním způsobem zeleninu jako rajčata nebo papriky a následně ji prodáváme pod námi stojícímu hypermarketu, kde si ji koneční spotřebitelé mohou koupit bez dalších mezičlánků.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses