Podnikatelský plán - finanční služby - Jaroš, Petr; Veber, Jaromír, 1953-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu společnosti JKWM podnikající v oblasti finančních služeb. Společnost JKWM poskytuje poradenské služby především v oblasti úvěrů se specializací na řešení rizikových pohledávek. V teoretické části práce jsou zpracovány potřebné informace a legislativní nároky pro podnikání v oblasti financí se specifiky zprostředkování a poskytování úvěrových produktů. V praktické části je vypracován podnikatelský plán budoucího vývoje a výsledků společnosti. Významnou část tvoří analýza dosavadního vývoje ekonomiky a úvěrového trhu. Pozornost je také věnována analýze rizik spojených s poskytováním úvěrů a marketingové strategii společnosti. Závěrem práce je zhodnocení tržního potenciálu, reálnosti plánovaných výsledků společnosti a identifikace potenciální příležitosti založení a správy investičního fondu kvalifikovaných investorů.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses