Moc medií a jejich vliv chování a postoje lidí - Loucká, Karolína; Hubinková, Zuzana, 1971-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na média a jeho vliv na skupiny lidí. Cílem této bakalářské práce je, na základě získaných informací o davu a médiích, ověřit teorii, že média mají moc ovládat davy lidí. Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V části teoretické definuji základní pojmy týkající se médií, davu a působení médií na davy. Část praktická je rozdělena na dvě části. V celé praktické části je stěžejním prvkem segment studentů. První část tvoří dotazník, v rámci nějž zjišťuji základní preference a názory studentů na média. Druhou část poté tvoří skupinový rozhovor, který je zaměřen na reklamy. Na závěr práce je shrnutí a zhodnocení celé bakalářské práce.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses