Měnová politika vybraných světových centrálních bank v době krize - Čechura, Tadeáš; Pavlík, Zdeněk; Melcher, Ota; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce analyzuje jednotlivé přístupy v oblasti měnové politiky u zvolených světových centrálních bank v období finanční krize v letech 2007 -- 2010. Je zde rozebrán základní princip fungování měnové politiky a přístup jednotlivých centrálních bank. Podrobněji jsou poté zkoumány zásahy centrálních bank a jejich efekt na finanční trh právě v době krize. Na konci jsou tyto akce navzájem porovnány.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses