Mexická sociálně-ekonomická situace a její vliv na konkurenceschopnost země v mezinárodním obchodě - Tollingerová, Iveta; Pavlík, Zdeněk; Baluchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá popisem současné sociálně-ekonomické situace v Mexiku a zkoumá vliv vybraných sociálních a ekonomických ukazatelů na konkurenceschopnost země v mezinárodním obchodě. Pro vyhodnocení daných ukazatelů je použita komparace mexické ekonomiky s ekonomikou Spojených států amerických. Výsledky práce jsou na závěr konzultovány s velvyslancem Mexika v České republice.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses