Marketingovo obchodná analýza zľavových serverov - Kurucová, Veronika (2013)
Pred niekoľkými rokmi prišiel na trh nový spoôsob nakupovania, a to hromadné nakupovanie na internete. Najznámejším zľavovým portálom sa stal Groupon, ktorý spôsobil nákupný "boom". Ten sa následne rozšíril do celého sveta, vrátane Českej republiky a Slovenska. Práca sa zameriava na históriu vzniku zľavových serverov, ďalej na analýzu českých a slovenských serverov, ich porovnanie vývoja, ponuky služieb a tovarov a na rozdielnosť nákupného chovania slovenského a českého zákazníka.