Marketingovo obchodná analýza zľavových serverov - Kurucová, Veronika; Sedláček, Jiří, 1963-; Polák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Pred niekoľkými rokmi prišiel na trh nový spoôsob nakupovania, a to hromadné nakupovanie na internete. Najznámejším zľavovým portálom sa stal Groupon, ktorý spôsobil nákupný "boom". Ten sa následne rozšíril do celého sveta, vrátane Českej republiky a Slovenska. Práca sa zameriava na históriu vzniku zľavových serverov, ďalej na analýzu českých a slovenských serverov, ich porovnanie vývoja, ponuky služieb a tovarov a na rozdielnosť nákupného chovania slovenského a českého zákazníka.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses