Návratnosť marketingových investícií - Bujdová, Darina; Karlíček, Miroslav, 1979-; Rožek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práca sa zaoberá meraním efektívnosti marketingových investícií, a to na reálnom príklade modelu využívaného spoločnosťou Royal Philips Electronics. Najprv na základe kvalitatívneho výskumu prevádzaného formou osobných semištrukturovaných rozhovorov s marketingovými manažérmi spoločnosti Philips a spoluúčasti na dvoch marketingových projektoch v spoločnosti určuje výhody, nevýhody a obmedzujúce prvky súčasného modelu. Následne to dáva do kontextu teoretických východísk a porovnáva s praktikami iných spoločností, ktoré sú jedným z výsledkov kvalitatívnych rozhovorov. Výsledkom je návrh vylepšení súčasného modelu merania ROI marketingových investícií.
Vedoucí práce: Miroslav Karlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses