Aplikace nástrojů řízení kvality ve společnosti JES CZ s.r.o. - Vejrážka, Petr; Hůlová, Marie, 1950-; Stroukal, Dominik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce analyzuje řízení kvality ve společnosti JES CZ s.r.o., přičemž hlavním cílem je za pomocí aplikace nástrojů řízení kvality navrhnout řešení, která by vedla ke zvýšení efektivnosti výrobního procesu. V úvodních kapitolách je vymezen teoretický základ managementu kvality a nástrojů, které se k efektivnímu řízení kvality využívají. Aplikace těchto nástrojů je provedena na základě čtyřtýdenního pozorování v provozovně JES CZ s.r.o. a nachází se v praktické části této práce. Tato část dále obsahuje vymezení informací o společnosti, popis technického zázemí a analýzu výrobního procesu jídelního stolu, na které jsou výsledné výstupy práce demonstrovány.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses