Realizace a financování kulturních festivalů - Jirků, Veronika (2013)
Cílem práce je zmapování a doporučení vhodných zdrojů financování pro komerční subjekt působící v kultuře. K analýze této problematiky jsem zvolila konkrétní externí společnost, jejíž hlavní činností je pořádání hudebního festivalu. Právě na něm jsem aplikovala možné formy financování nejen z veřejných rozpočtů. Výstup práce poslouží majiteli zmíněné společnosti a přispěje k rozvoji potenciálu festivalu prostřednictvím vícezdrojového financování.