Realizace a financování kulturních festivalů - Jirků, Veronika; Müllerová, Jana; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce je zmapování a doporučení vhodných zdrojů financování pro komerční subjekt působící v kultuře. K analýze této problematiky jsem zvolila konkrétní externí společnost, jejíž hlavní činností je pořádání hudebního festivalu. Právě na něm jsem aplikovala možné formy financování nejen z veřejných rozpočtů. Výstup práce poslouží majiteli zmíněné společnosti a přispěje k rozvoji potenciálu festivalu prostřednictvím vícezdrojového financování.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses