Analýza role etikety v obchodním jednání vybrané společnosti - Brchlová, Petra (2013)
Tématem bakalářské práce je analýza role společenského chování a dodržování pravidel etikety v obchodním styku ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy. Dále se zabývá důležitými prvky během obchodního jednání jako představování, podání ruky či předání vizitek. Objasňuje správné postupy v distanční komunikaci a dress code v obchodním styku. Cílem praktické části je doporučit opatření na zlepšení situace ve společnosti na základě porovnání interních postupů vybrané společnosti s pravidly etikety a vyhodnocení dotazníkového šetření.